Zaptec

Elektrisch rijden wordt steeds populairder, en dat vraagt om slimme laadoplossingen. Zaptec, een Noorse fabrikant van laadstations voor elektrische voertuigen (EV’s), biedt laadoplossingen die niet alleen betrouwbaar en efficiënt zijn, maar ook gebruiksvriendelijk. Of je nu thuis een elektrische auto wilt opladen of op grotere schaal laadstations wilt installeren voor je bedrijf, Zaptec levert oplossingen die aansluiten bij jouw wensen en behoeften. In samenwerking met ConnectNed biedt ETB Willem Bos een complete service van advies tot installatie en onderhoud, zodat je zorgeloos kunt laden.

Gecertificeerde Zaptec Partner

Zaptec staat bekend om zijn gebruiksvriendelijke, betrouwbare en efficiënte laadoplossingen. Het bedrijf streeft ernaar om opladen eenvoudig en naadloos te maken, volledig in lijn met de behoeften van de gebruikers. Als gecertificeerd partner van Zaptec benadrukt ETB Willem Bos ons engagement voor kwaliteit en deskundigheid in het leveren van hoogwaardige laadoplossingen voor elektrische voertuigen.

Zaptec Go: de slimme thuislader

De Zaptec Go is een compacte en minimalistische thuislader die jouw dagelijkse laadproces vereenvoudigt. Het strakke ontwerp heeft wereldwijd erkenning gekregen, waaronder de prestigieuze Red Dot Design Award, en biedt daarmee niet alleen een functionele, maar ook een stijlvolle oplossing voor thuisladen. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface laad je moeiteloos op, zonder gedoe. Bovendien profiteer je van een garantie van vijf jaar, wat aangeeft dat de laadpaal is ontworpen voor duurzaamheid en betrouwbaarheid, zelfs in de meest extreme weersomstandigheden.

Daarnaast helpt de Eco-modus je om te besparen op je energiekosten. Door automatisch te laden tijdens de laagste elektriciteitstarieven, kun je aanzienlijk besparen op je jaarlijkse laadkosten. Deze slimme functie maakt de Zaptec Go niet alleen efficiënt, maar ook economisch aantrekkelijk.

Zaptec Pro: voor grootschalige laadoplossingen

Wanneer je op zoek bent naar laadoplossingen voor grotere locaties, zoals parkeerterreinen of bedrijfspanden, is de Zaptec Pro de ideale keuze. Dit systeem is ontworpen voor schaalbaarheid, zodat je eenvoudig kunt uitbreiden van één laadstation naar honderden, zonder dat je een kostbare uitbreiding van je netaansluiting nodig hebt. Dit is te danken aan Zaptec’s gepatenteerde dynamic load balancing en fasebalanceringstechnologie, die zorgen voor een optimale verdeling van het beschikbare vermogen over meerdere laadpalen.

Met de Zaptec Pro heb je volledige controle over alle laadstations via de gratis Zaptec Portal, waar je eenvoudig het verbruik en de status kunt monitoren. Het systeem is ontworpen voor zowel kleine als grote schaal, met flexibele installatiemogelijkheden die het mogelijk maken om snel en efficiënt uit te breiden, waar nodig.

Ook bij de Zaptec Pro geldt dat de laadstations zijn ontworpen om tegen de zwaarste omstandigheden te kunnen, met een garantie van vijf jaar op elke installatie. Dit geeft je de zekerheid dat je laadnetwerk jarenlang betrouwbaar blijft functioneren.

De Zaptec app: slim en veilig laden

Met de Zaptec App heb je de volledige controle over je laadstation in de palm van je hand. De app biedt een aantal handige functies, zoals het op afstand vergrendelen van de laadkabel, zodat alleen jij of mensen die jij toestemming geeft, gebruik kunnen maken van het laadstation. Via de app kun je ook eenvoudig toegang verlenen aan vrienden, familie of buren, zodat zij jouw laadpaal kunnen gebruiken wanneer dat nodig is.

Bovendien kun je met de laadschema-functie precies bepalen wanneer je wilt opladen. Dit biedt niet alleen gemak, maar kan ook helpen om op energiekosten te besparen door te laden tijdens daluren. De Zaptec App maakt het laden niet alleen slim, maar ook veilig en efficiënt.

ConnectNed: Compleet Ontzorgd

ETB Willem Bos werkt samen met ConnectNed, een netwerk van erkende elektrotechnische specialisten die door heel Nederland laadoplossingen aanbieden. ConnectNed biedt onafhankelijk advies op maat, gebaseerd op jouw situatie en energiebehoefte. Van de keuze voor de juiste laadpaal tot de installatie en het onderhoud ervan, ConnectNed neemt alle zorgen uit handen. Ook als het gaat om abonnementen voor laadbeheer en laadpassen, kun je rekenen op hun expertise. Met een eigen helpdesk voor technische ondersteuning zorgt ConnectNed ervoor dat je laadstation altijd optimaal functioneert.

Contact met Willem Bos

Heeft u vragen over onze elektrotechnische mogelijkheden of vragen over duurzaamheid oplossingen?

Stel uw vraag aan een van onze medewerkers.

Contact aanvraag

Zakenpartners ETB Willem Bos