Den Leijgraeve – Belfeld

Duurzaamheid Utiliteitsbouw Woningbouw

Wonen met zorg in Belfeld

Bij ETB Willem Bos zetten we ons in voor projecten die een verschil maken. Den Leijgraeve, een woonzorgcomplex voor dementerende ouderen, is een van die projecten. In opdracht van Van der Heijden Bouw realiseren we de elektrische en PV-installaties voor de 27 zorgappartementen en vier levensloopbestendige koopwoningen. Ons werk helpt deze ruimtes veilig, comfortabel en duurzaam te maken, perfect afgestemd op de behoeften van de bewoners.

Persoonlijk advies

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over dit project?

Contact aanvraag

Werkzaamheden ETB Willem Bos

Wij verzorgen de volledige E-installatie en de zonnepanelen voor het complex en de woningen. Dit gaat verder dan alleen techniek; we creëren een leefomgeving waarin bewoners kunnen rekenen op moderne en betrouwbare voorzieningen. Van het aansluiten van de dagelijkse elektrische systemen tot het installeren van zorgtechnologie die 24 uur per dag paraat staat.

Slimme zorgoplossingen

Voor de zorgappartementen worden systemen geïnstalleerd die de dagelijkse zorg ondersteunen. Noodverlichting, toezichtsystemen en toegangscontrole worden naadloos geïntegreerd om de veiligheid en het welzijn van de bewoners te garanderen.

Levensloopbestendig wonen

De vier koopwoningen die we mee realiseren zijn volledig voorbereid op de toekomst. Alle essentiële voorzieningen bevinden zich op de begane grond, terwijl de zonnepanelen zorgen voor een efficiënte energieoplossing.

Kenmerken

Opdrachtgever: van der Heijden
Locatie: Belfeld
Start project: Q3 2025
Werkzaamheden: E-Installaties

Techniek met impact

Bij ETB Willem Bos leveren we techniek die het wonen aangenamer en eenvoudiger maakt, zonder poespas. Den Leijgraeve is een project waar we met vertrouwen aan werken, omdat we weten dat onze installaties een positieve impact zullen hebben op het dagelijkse leven van de bewoners.

Vragen of advies?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over dit project? Bel of mail ons, wij helpen u graag verder.

Contact aanvraag

Zakenpartners ETB Willem Bos